Først på Everest – Den utrolige historie om Edmund Hillary

Bogen er givet til mig af forlaget Carlsen, som et anmeldereksemplar, men mine meninger er mine egne. 

Endnu en gang er jeg ikke sikker på hvad jeg skal sige om denne bog, på den gode måde. Det er en historie der kan lære en så meget om hvad styrke kan gøre ved ens mål. Det er altid utroligt at følge nogen, som gør noget som ikke alle mennesker kan gøre og denne Edmund er i sin egen kategori. Han var “bare” en fattig biavler, men han indeni havde han en eventyrlyst, som skinnede hele vejen igennem bogen og gjorde at jeg ville vide mere og mere, så denne bog blev ligesom den første jeg læste i serien, læst hurtigt. Jeg havde hele tiden lyst til at læse bare lidt mere og til sidst sluttede den og den her sluttede på en smuk måde. Der blev bundet en smuk sløjfe på det hele og det gjorde bare at bogen ville få endnu bliver stjerner (hvis jeg havde flere at give af 🙂 )

Sproget i denne bog er simpelthen bare så let at læse, hvilket passer meget godt til målgruppen, som er børn og unge. Det var så lækkert og levende et sprog, at jeg ikke kunne lade være med at læse videre og videre. Jeg følte at jeg var der hele vejen igennem, fik forfrysninger og blå mærker ligesom dem i bogen. Jeg kunne slet ikke slippe den igen, heller ikke når bogen var lukket, så hvis du gerne vil vide mere om denne fantastiske mand, så er denne bog virkelig ud og forfatteren skriver bare så godt. 

Tak, fordi jeg måtte læse med. 

Serien her består lige nu af tre bøger, hvoraf jeg har læst de to indtil nu og den sidste bliver den næste der skal læses. Alene jorden rundt, Først på Everest og På tværs af stillehavet. Følg med her på bloggen, for at se den næste anmelde 🙂 <3

Karakter: 5 ud af 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *