Magiske væsner i Danmark #4 – Dagmar og Lysalferne

Denne bog er givet til mig af forfatteren Sidsel Slej, som et anmeldereksemplar, men alle mine meninger er mine egne. 

Jeg synes denne er sød, men ikke helt på højde med de andre jeg har læst. Det betyder ikke at den er dårlig på nogen måde, for den er stadig god og hyggeligt at læse <3 Den rørte mig bare ikke helt så meget, som de andre, men det kan jeg vel heller ikke forvente at en hver eneste bog gør i en hel serie. Inden du tænker at denne bog ikke er værd at læse, så skal du da lige vide at det er den, for den har faktisk en rigtig god pointe, som er værd at huske på også som voksen. Ja, nu jeg tænker over det, så er der faktisk flere, hvis man ser efter, så når du læser den samme med dit barn, så se om du kan se hvad jeg mener <3

Jeg tror at børn vil synes denne bog er fantastisk, fordi det magiske element er meget relaterbart i denne bog. Den er godt skrevet i et let og forståeligt sprog og illustrationerne er som i de andre bøger i serien helt fantastiske. Jeg håber at Sidsel vil blive ved med at skrive bøger, så jeg og andre kan nyde hendes fantasi og skrive evne <3

Denne bog og dens serie blev udgivet den 15. september 2018, så hvis du vil have hele serien, hvilket jeg kan anbefale, så kig i din boghandler <3 

Karakter: 4 ud af 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *