Magiske væsner i Danmark #3 – Ingrid og Åmanden

Denne bog er givet til mig, som et anmeldereksemplar af forfatter Sidsel Slej, men mine meninger er mine egne 🙂

Den her bog er den bedste af de tre jeg har læst i serien indtil nu. Den er på en eller anden måde endnu dybere end de andre jeg har læst, måske er det fordi, pointen rammer mig så dybt denne gang. Den rammer tæt på hjem. Børn vil måske ikke se den som anden end en rigtig god historie, men der er meget mere inde bagved, i hvert fald fra en voksens synspunkt. Den rørte mig så dybt, at jeg slet ikke forstår at en børnebog kan gøre det. Det er bare skønt, at selv sådan en lille bog kan gøre så meget for en <3

Jeg tænker at det er fedt at der kommer en helt anden vinkel på historien om åmanden, for den jeg kender er meget anderledes end den jeg til og det kan jeg godt lide, for det giver historien så meget mere dybde og mening. Jeg håber at rigtig mange vil læse denne bog og få ligeså meget ud af den, som jeg gjorde. Den er så meget værd at læse for både voksne og børn. 

Wow… jeg har slet ikke ord for, hvor meget denne bog ramte mit hjerte. Læs den og del din glæde <3

Bogen og hele serien udkommer i morgen, så hvis du synes denne kunne være noget for dig, så hold øje med det sted du køber børnebøger <3

Karakter: 5 ud af 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *