Magiske væsner i Danmark #1 – Ingrid og troldene

Dette er et anmeldereksemplar fra Sidsel Slej, som er forfatteren til denne bog, men min mening er og bliver min egen.

Det er en sød lille historie om trolde og mennesker. Jeg synes at den virker god til at fortælle om hvad der måske findes inde i skovenes dyb, men der er også flere pointer, som jeg synes er vigtige at fortælle børn, ja os alle sammen, men de bliver ikke sagt direkte, men på deres handlinger kan man få meget mere 🙂 Det er en skøn måde at lærer os hvordan vi kan være i vores liv og hvordan det er bedst at være for, at få det hele til at kører lidt bedre. På de få sider der er i bogen, så synes jeg faktisk at man får meget historie, så det er jeg glad for. Teksten er levende og man fiser bare igennem for, at se hvad der nu sker. 

Bogen er super nem at læse for mig og sikkert også for børn. Jeg ved intet om børns læseniveau, men denne har stor skrift og et lixtal på 12. Den er hurtigt læst og er så hyggelig at læse. Selv for en gammel kone som jeg er denne bog et hyggeligt lille magisk pusterum i hverdagen. 

Bogen er rigt illustreret med de fineste billeder, som gør bogen endnu sjovere at læse, også for en voksen. Jeg elskede alle de skønne billeder, der gav det hele så meget mere dybde. Det er altid herligt med illustrationer i bøger 🙂 De små kapitler gør det super overskueligt at læse og så er den i harback, hvilket jeg synes er så lækkert. Det er nogle fine kvalitets bøger der er i denne serie 🙂

Karakter: 5 ud af 5

Denne serie udkommer den 15. September i sin fulde længde, som er på fem bøger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *