Med åbne øjne

Dette indlæg er sponsoret af Plusbog.dk. Alle mine meninger er helt mine egne som altid ?

“Med åbne øjne” er en bog, som jeg under normale omstændigheder nok ikke ville få læst, men hvor er jeg taknemmelig for faktisk at have læst den. Det er en anderledes beretning om hvad der sker ude i verden, en beretning om at livet ikke altid er som man hører det i medierne. Der er meget mere end blot det medierne fremstiller og det er det denne bog viser os.

Det er en både smuk og frygtelig beretning på en og samme tid. Det er en bog, som griber mig om hjertet med dens meget ærlige og letlæselige beretninger fra de steder Rasmus Tantholdt har været med sine kollegaer. Det handler om at skildre den hverdag andre mennesker lever, de forhold de lever under, men også hvilke arbejdsforhold han selv er en del af. Det er svært ikke at beundre hans mod, hans forståelse for andre mennesker og tålmodighed. Den dybeste respekt herfra til alle som tør stå frem med historier fra verdens brændpunkter.

Det er en bog fyldt med kloge ord om livet, som vi som læsere så lige kan tænke over mens vi sidder i vores hjem med wifi, mobiler, rødvin og god mad. Vi har det hele her, mens andre lider under at der ikke er mad nok, sygdom og krig. Jeg føler virkelig at jeg har fået et større indblik i livet rundt om i verden og jeg synes det er fedt at se verden fra en anden vinkel.

Bogen er dyb, smertefuld, kontrastfyldt, fyldt med håb for en bedre verden og ikke mindst balancegangen mellem livet som far, journalist og udsendt til verdens brændpunkter. Det er en bog der er værd at læse, for at møde et andet syn på verden. Billederne i bogen er dramatiske og udtryksfulde, men mest af alt gør de bogen endnu dybere 

????? /5

Du kan købe bogen lige her
https://www.plusbog.dk/med-aabne-oejne-rasmus-tantholdt-an…/

Den er blevet udgivet 30. Maj 2018 og er skrevet af Andreas Fugl Thøgersen og Rasmus Tantholdt. De to har i samarbejde også skrevet bogen “Verden er stadig ny”, som du kan se her:

https://www.plusbog.dk/verden-er-stadig-ny-andreas-fugl-th…/

Den er jeg selv interesseret i at læse, for “Med åbne øjne” er virkelig god, så det tænker jeg den også er ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *