Weekendthe #6

Idag skal vi have fat i en lokal the her fra Ærø. Jeg var inde til kulturdagene i sidste weekend og her faldt jeg over en the inde i en tøjbutik 🙂 Jeps udefra ligner det en tøj butik, men de har den fineste afdeling med The. Der blev serveret denne the, som en smagsprøve. Den var lavet til Iste, som både kan laves med og uden alkohol i følge deres opskrift på pakken. De var bare så søde inde i den butik, så jeg kommer bestemt igen. Hvis de andre theer også er på højde med den her, så kommer jeg helt sikkert igen, for det er bare fantastisk at man kan få en lokal the. Der var faktisk to derinde, men jeg valgte den som kom fra byen først, så må jeg prøve den anden en anden gang 🙂

Tak til Boghunden, som startede det med The indlæg. Hvis du er på inspirations jagt for gode teer, så kig her hos mig og hos Boghunden. Vi drikker lidt forskelligt, så det er bare med at finde den med samme smag som dig <3

Dagens the: Marstal Bowlen

Købt: Butik Alberte i Marstal (<– facebooklink. Hjemmeside her)

Pris: 80 gram 37 kroner

Indhold: Frugtthe med solbær, hyben, æbler, hibiscus, sortbær og sortbærblade, ananas, tranebær, mango og bergamotte aroma.

Tilberedning: Trækketid 8-10 minutter

Duft:

Den har en meget stærk lugt i posen. Man er faktisk ikke i tvivl om at den er der. Selv med lukket pose og nede i en taske kunne jeg svagt dufte den. Jeg har svært ved at sige hvad den dufter af, men den har en sødlig frugtlig duft med en lidt skarp kant af noget for mig ubestemmeligt. Ikke en ubehagelig lugt. Der er sommer over den.

I koppen er den meget mild med en svag sødlig duft, som minder mig lidt om sommersøde jordbær. Jeg for lyst til at blive ved med at dufte til den ☺ Bare lade duften sprede sig ud i rummet, som solen spreder sin varme.

Smag:

Den varme udgave har en let sommersød smag, som er mild, lidt som at spise en masse lækre modne bær på en gang, på den allerbedste måde. Jeg elsker friske bær og den her smager der hen af 🙂

Jeg har prøvet den, hvor den bare er kold the og så har jeg prøvet den med en lille smule sukker i. Den kolde smager meget som den varme gør, men smagen er lidt mere svag, sådan lidt som at drikke blomster. Ikke at det er noget jeg gør tit, men det er lidt den fornemmelse den giver mig. 

Jeg har også prøvet en sødet kold udgave. Den er også rigtig god, men jeg kan faktisk bedre lide den uden noget ekstra udover teen 🙂 Jeg kunne godt finde på at drikke den ekstra sødet en gang i mellem, hvis jeg trænger til lidt ekstra sødme i livet, men den er sød nok for mig i sig selv 🙂 Når den er iskold er den faktisk næsten kom dem man køber i butikkerne, dog uden at den er helt så søde smag. Den er mere mild og lækker på denne måde, ikke tung som dem i butikkerne. 

Bedømmelse:

Den giver mig lyst til at drikke mere af den. Selvom temperaturen udenfor er stigende, så har jeg lyst til at drikke denne the, fordi den virker læskende selv i sin varme form. Der er sommer og sol i denne the og det er så lækkert at jeg varmt kan anbefale den til alle. Den fungere rigtig fint i både den varme og kolde form, så jeg kommer nok snart til at skulle købe en ny pose. Jeg holder meget af den søde smag, som er god hvis man har lidt sukkertrang. Jeg kommer til at drikke den meget fremover 🙂 Ny yndlingsthe <3

☕☕☕☕☕/5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *