Weekendthe #4

Så er jeg tilbage med the indlæg. Vi er kommet godt på plads her på landet og jeg er lykkelig. Jeg har dog valgt at lave nogle indlæg med kold the ind i mellem dem af de varme theer. Det er jo sommer eller sommeren er på vej. Her er i hvert fald varmt, så det er rart med kolde drikke også. Weekend-the vil nu fortsætte, som det plejede, hvis man kan sige plejede om tre indlæg, men nu kommer der en del. Jeg er klar igen. Hele bloggen vil få mere liv 🙂

Som i måske husker, så var det Boghundens theindlæg der startede hele dette the eventyr for mig. Derfor skal hun da lige have et lille link denne gang også, så I kan se hvad hun drikker af the. Jeg håber at du kan blive inspireret af en af os og hvis du har en yndlings the, så skriv den endelig nede i kommentarene, så jeg kan se hvad du drikker. Skriv gerne hvor den kan købes også 🙂 Lad os inspirerer hinanden <3

Hvis du kan lide de her indlæg, så fortæl mig det gerne og følg bloggen, for der kommer mere af det 🙂 

Dagens the: King George Instant tea drink

Købt: Ja, det er et godt spørgsmål, men enten i Netto eller i Tyskland. 

Pris: Vides ikke

Indhold: Te med fersken

Tilberedning: 5 teskefulde ekstrat i koldt vand. Rør rundt til det hele er opløst i vandet. Den kan også laves med varmt vand, hvilket jeg også har prøvet for at lave dette indlæg 🙂

Duft: I bøtten lugter den ikke ligefrem herligt. Det er svært at bestemme lugten, men den er varm fersken lugt med et eller andet lidt hengemt over den. Ikke at den er for gammel eller noget. Det er ikke en muggen lugt, men mere sådan ligesom hvis noget har ligget for længe i solen.

Dog er den i glasset meget bedre. Faktisk er den næsten ikke eksisterende i duften. Der er en meget meget svag duft af fersken, sol og sommer <3 Det var den kolde variation. 

I den varme variation er duften slet ikke så behagelig. Den dufter bare af en forstærket variation af den lugt den havde i bøtten, så jeg håber for den at den smager bedre end den lugter. Jeg kan godt fornemme ferskenduften, men den er næsten væk i den lidt mere ubehagelige lugt. Når man lader koppen stå lidt, så forsvinder den der hengemte lugt og bliver skiftet ud med en sødlig fersken lugt. 

Smag: Den kolde smager meget sødt af fersken, men også meget af sukker. Altså den smager sødt på sådan en meget sukkersød måde, men jeg synes også at der er en god ferskensmag inde bagved. Den er meget mild i smagen, men kan man lide den stærkere putter man bare lidt ekstra i og det smager skønt.

Den varme har en meget sødlige fersken smag, sådan helt frisk frugt smag. Der er meget sukker i, men den søde smag er lige mig. Jeg er mere vild med dens søde sommer smag. Ja, smagen er som en varm sommerdag. Den er meget mere fyldig i den varme variation end i den kolde. 

Bedømmelse: Jeg elsker at drikke denne om sommeren, hvis jeg lige skal køles ned. Den er lækker når den er iskold med isterninger. Jeg behøver ikke at åbne en helt karton med isthe, hvis jeg bare vil have en enkelt drink og det holder jeg meget af. Jeg kan godt lide at man kan gøre den mildere og stærkere ret hurtigt. For tynd, mere ekstrakt i. For stærk, mere vand i. Jeg kan godt lide den lidt stærkere, så jeg putter mere i end det jeg har gjort den her gang, for at anmelde den ud fra den korrekte mængde. 

Jeg er faktisk allermest vild med den varme drik. Det er sjovt, som forskellen kan være så stor på varm og kold. Det er to meget forskellige drikke og jeg elsker det rigtig meget. Det er en bøtte jeg vil genkøbe hvis jeg finder den igen, da jeg synes den er virkelig lækker, hvis man vil have en sød drink. Jeg kommer nok til at drikke den en del af den som varm. Hvis man ikke er til den søde Isthe, så er det her nok ikke lige den rigtig for dig. 

En lille side note. Den var meget svær at røre ud som kold, men virkelig nem som varm. Ja det var som om den bare smeltede i den varme. Det var bare så du vidste at der er mere arbejde med den kolde end den varme. 

 ☕☕☕☕ /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *