Bookhaul 4. Maj 2018

Jeg havde egentligt ikke tænkt mig at skaffe mig flere bøger, men jeg har et blødt hjerte når det gælder bøger, så jeg “kom til” at sige ja til disse fire anmelder bøger 🙂 Der er to pakker mere på vej – en med en giveaway præmie jeg vandt og en med endnu en anmelder bog, men det må I få med senere. Jeg har ingen ide om hvornår de kommer, da den ene er en hel måned siden, at den burde være sendt, men skidt nu med det – den kommer når den kommer og det er okay. Jeg glæder mig meget til at vise jer hvilke bøger jeg har fået i denne omgang og en af dem er faktisk en debutroman fra en tidligere bogblogger (jeg ved faktisk ikke om hun stadig er bogblogger). Der er fire bøger på listen for idag, så glæd jer og læs endelig videre 🙂

Bøgerne er:

“Claire og julemiraklet” af Luna Mørup

“The Tucson time traveler” af Claus Holm

“Mysterier på Hvidegaard 1” af J. L. Stricker

“Tusmørkets søn” Af Mads Schack-Lindhardt


Lad os starte med at se på den øverste bog i stakken. det er en jeg er meget spændt på, fordi det er en forfatter, som var bogblogger mens hun skrev bogen og derfor kender jeg hendes blog og instagram rigtig godt. Jeg er spændt på hvordan hendes allerførste bog er. “Claire og julemiraklet” af Luna Mørup virker til at komme på den forkerte tid af året, men jeg glæder mig alligevel meget til at læse den. Jeg trænger til noget lidt romantisk og denne bog virker lige til at være den rigtige til det 🙂 

Den handler om Claire der har mistet sin far. Hendes mor beslutter at de skal til Frankrig for at holde jul sammen med deres franske familie, men Claire er ikke glad. Hun kan ikke fransk og har opgivet at lærer sproget og hun har ikke lyst til at være social, men alligevel sker det at hun møder Fleur, som hun forelsker sig i. Dog er Fleur forlovet med Claires fætter og det gør det hele lidt sværere 🙂

Jeg elsker Paris, så jeg glæder mig til at læse denne bog. Så vidt jeg husker udkom denne bog 1. Maj. Jeg glæder mig så meget til at dykke ned i den og dele mine tanker om den. Det er rart at der kommer mere litteratur, hvor kvinder er i hovedrollen 🙂


Næste bog i rækken er af en forfatter, som jeg holder meget af. Han skriver super lækkert, både på dansk og engelsk. Jeg har elsket alle de bøger jeg har læst af ham og selvom jeg ikke er god til engelsk, så går det rigtig godt med at læse hans bøger. Det er kun få steder jeg lige skal slå et ord op, for det meste forstår jeg sammenhængen ved at læse resten af sætningen 🙂 Det er så dejligt. Jeg glæder mig meget til at læse denne bog. “The Tucson time Traveler” af Claus Holm er så vidt jeg ved hans syvende bog. Han skriver både bøger på dansk og engelsk. 

Det er ti små historier, hvor forfatteren rejser i tiden. Han ændre historien og viser os eksempelvis en verden hvor Tyskland vinder anden verdenskrig. Det lyder skræmmende, men jeg glæder mig til at læse hvordan hans syn er på det. Det er altid spændende for mig at se hvordan andre tænker at verden kunne se ud, hvis en ting ændredes i fortiden. Det var bare et eksempel på hvad historierne i denne bog handler om. Jeg vil glæde mig til at dele mine tanker om denne bog også 🙂


“Mysterier på Hvidegaard 1 – Cyprianus, heksens bog” af J. L. Stricker er en bog jeg så på facebook på forlaget side der. De søgte anmeldere og jeg blev tagget af en 🙂 Jeg sagde ja, fordi den lød spændende. Det er som titlen meget sigende siger en del af en serie. Jeg ved ikke hvor lang den bliver, men kan se bagerst at der kommer en toer. På bogseriens hjemmeside kan jeg se at bog to udkommer i 2019. Uh det virker som lang tid at vente, men jeg lover at være tålmodig 🙂

Bogen handler om tre børn der kommer på sporet af en gammel heksebog, som blev skjult for mange år siden. Andre er også interesseret i bogen og der begynder at ske mystiske ting, eksempelvis bliver mælken på egen sur og dyrene opfører sig ikke som de plejer. Det hele er meget mystisk. 

Den lyder som noget jeg lige mangler lige nu, men det gør alle de her bøger faktisk. Det er også derfor jeg har sagt ja til dem 🙂 Jeg kan slet ikke vente med at springe ind i disse nye verdener. Det er altid spændende med nye bøger.


Sidste bog i bunken er “Tusmørkets søn” af Mads Schack-Lindhardt. Den er væsentligt større end de andre, men jeg lader mig ikke skræmme af den, for den første han skrev var bare så god, at jeg venter i spænding til jeg skal åbne denne verden 🙂 Det vises ikke helt på billedet hvor smuk den er. Sølvskriften skinner så smukt og jeg kan slet ikke lade være med at kører fingrene hen over den 🙂 Jeps, jeg er vild med den. Jeg er vild med dem alle sammen, på hver deres måde er de fantastiske.

Bogen handler om Taykyn, som mod sin vilje står til at blive klanens næste forkynder, men denne fremtid ændre sig drastisk, da han rejser med en flok Tusmørkeelvere til deres palads, for at redde sin klan. Han tvinges til at indordne sig under den grusomme levevis der og han indhyldes langsomt i et spindelvæv af intriger, og ondskab, som fører ham på af hans egen tvedelte blods hemmelighed.

Åh den lyder så spændende. Jeg troede faktisk at det var en fortsættelse af den første bog, men jeg kan nu se at det er den ikke. Det er en selvstændig bog og når jeg nu tænker mig om, så er jeg ret sikker på at forfatteren allerede har fortalt mig det mere end en gang 🙂 Ups.

Jeg glæder mig meget til at dele min begejstring for disse bøger. Jeg er sikker på at jeg kommer til at holde af dem alle sammen 🙂 Jeg har måske høje forventinger, men jeg tror på at det er gode bøger og der kommer anmeldelser af dem alle sammen plus den, som jeg har fået til før udgivelse læsning. Den fortæller jeg mere om en anden gang 🙂 Jeg har rigeligt at læse, men først vil jeg læse de sidste ti sider af Harry Potter og de vises sten. Jeg er så tæt på at være færdig 🙂

Det var det for denne gang 🙂 Jeg venter to pakker mere, så der kommer flere af disse bookhauls agtige indlæg 🙂 Tak til alle de skønne givere af disse bøger. Jeg lover at der kommer anmeldelser, så snart de er blevet læst <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *