Weekendthe #3

Så blev det weekend igen. Tiden flyver afsted og jeg kan ikke følge med. Vi er midt i en flytningen og dette indlæg er lavet på forhånd. Vi er næsten færdige med at flytte og vejret har været perfekt hele weekenden, så vi har nydt det meget.

Som sidste gang er denne indlægsserie inspireret af Boghundens indlæg om the. Du finder hendes indlæg om the under Tirsdagste. Det er nogle spændende indlæg, som inspirere mig til at drikke endnu mere forskelligt the. Jeg holder meget af denne helt afslappede stil med at drikke the, men jeg har ikke altid været vild med the. Min kæreste er et stædigt menneske, som var villig til at prøve alle the i hele verden, for at finde en jeg kunne lide, så tak til ham, for nu er jeg alt muligt the drikker <3 

Dagens the: Hvid the med fersken

Købt: Flyingtiger

Pris: Vides ikke præcist, men 10-15 kr.

Indehold: Fersken og hvid the

Tilberedning: 65-70 grader og 4-6 minutters trækketid

Duft: I dåsen har den en kraftigt duft af lækker sød fersken. Der er en eller en lille bi duft, som jeg ikke kan forklare hvad er. Måske er det bare selve den hvide the, men jeg ved det ikke. Den dufter herligt og fristende af sommersøde drinks. Duften er næsten forsvundet, når den bliver til the. Den er stadig en let sødlig fersken duft, som stadig frister en til at drikke theen 🙂 Den er meget mild og lækker i duften 🙂

Smag: Den er meget mild i smagen. Den er lidt sød i det, men den smager ikke af sådan helt vildt meget. Jeg har smagt dem der smager af mere, men den har en sødlig smag, som jeg nu egentlig godt kan lide. Den kommer lidt efter lidt smagen af fersken. Det er en sjov the, for først smager den ikke af meget, men så kommer smagen af fersken pludselig efter en 🙂

Jeg gav den fire minutter, men det ville ikke tage skade af at trække en smule længere end det, for at få mere ud af smagen 🙂 

Bedømmelse: Når jeg tager højde for at den “kun” trak fire minutter, så blev den faktisk bedre og bedre nu mere jeg drak af den. Sødmen kom og blev som sådan en eftersmag, som jeg synes klædte denne the. Jeg tænker at jeg næste gang jeg drikker denne the, vil prøve at lade den trække en lille smule længere for at se om det forstærker smagen af fersken. Den er slet ikke dårlig på nogen måde. 

☕☕☕☕ /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *