Weekend-the #1

Jeg er blevet inspireret af Boghundens indlæg om the, som hedder Tirsdagste. Jeg synes det er et spændende koncept og jeg elsker at blive inspireret, så nu gør jeg det også. Hun har skrevet otte indlæg indtil nu, så der er masser at blive inspireret af. Kommenter endelig herunder, hvilken the der er din yndlings. Jeg vil prøve hver uge at lave et indlæg om den the jeg drikker. Jeg ved godt at jeg skal flytte, men jeg vil prøve at få det ind i mellem flyttekasserne alligevel 🙂 Det må kunne lade sig gøre. Jeg vil i hvert fald gøre det bedste jeg kan. Håber at du vil læse med, for her kommer det første indlæg om the <3

Dagens the: Green Palace

Købt: Københavns lufthavn i Perchs Thehandel, men kan købes online på Perch.dk

Pris: 50 kr. pr. 100 gram

Indehold: Grøn the, Appelsinskaller, morgenfrueblade med bløde noter af citron og mango.

Tilberedning: 80 grader og 7 minutters trækketid

Duft: I dåsen har den en lækker frugtlig duft af mango og lidt citron. Duften er sød og minder mig om sommer, men når den er blevet lavet til the, så forsvinder denne duft desværre helt. Der er et lille hint af citron og mango duften, men den er næsten helt væk.

Smag: Den er meget mild i smagen, men jeg synes at det mest er citronen der træder igennem i denne the. Det er lidt synd, når jeg nu gerne vil have en sød the, som mangoen klart ville have givet. Jeg synes ikke helt at duften og smagen hænger sammen, men jeg holder stadig af den, men mere som en citron the, end en mango og citron the. Der er en lille snert af sødme i, når man drikker lidt mere af den, så er det som om den kommer frem.

Bedømmelse: Det er på ingen måde en dårlig the, selvom smagen ikke helt var som forventet, men om jeg ikke har ramt de 80 grader og det kan være derfor, ved jeg ikke. Det er svært at vide hvor høj temperaturen er på vores elkedel (måske jeg skulle ønske mig en nu 🙂 ). Den er stadig anbefalesværdig, for den har en god rund smag af citron med denne milde sødme. Den kan også drikkes kold og den er faktisk stadig dejlig <3 Jeg kan godt lide at en the også kan bruges til kold is, uden at den behøver at have tilføjet noget 🙂

☕☕☕☕ /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *