Hvordan gik 2017? og hvad sker i 2018?

~~ Hvad skete der i 2017? ~~

2017 er ved at være gået og det har været et år, hvor der er sket meget og alligevel tænker jeg hvad var det lige jeg lavede i dette år? Jeg husker ikke meget af det, men jeg ved der er sket en helt masse. Jeg kan jo se at jeg har læst over 105 bøger og ca. 25.000 sider, hvilket jo er temmelig meget. Jeg husker ikke rigtig særlig mange af bøgerne, dog er der en der har bidt sig fast hos mig. Provinspis af Ditte Wiese. Både forfatter og bogen har taget mit hjerte med storm og det vil være en bog jeg husker meget længe. Det var en af de bøger jeg synes var stærkest i år og jeg håber at hun skriver noget mere, som kan være ligeså stærkt for mig. 

En af de andre stærke bøger jeg har læst i år er Valkyrien af Sidsel Kathrine Slej. Jeg kan tydeligt mærke den og se hvad der skete i den, når jeg tænker tilbage på den. Det er godt nok længe siden jeg har læst den, da den står som den første på min liste over bøger jeg læste i år, men det er en god bog, så meget husker jeg da i det mindste 🙂

Jeg har læst så mange gode bøger i år, så her kommer lige lidt flere anbefalinger Kongeriget af Thyge Christian Fønss og Lotte HammekenDen er god til børn og voksne der kan lide historie og skønne tegninger. Her er forskellige oplysninger i denne bog, som er både overraskende og spændende 🙂

Hvis man nu elsker historie, så er Frihed og ære af Pernille Juhl og hendes bog Det usagte også nogle rigtig gode bøger, hvor der virkelig bliver dykket ned i historien, uden det bliver tungt, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Jeg elsker de her bøger, for at kunne være fiktion, men alligevel virke som om de er skrevet direkte fra fortiden 🙂 som om du ser en film. 

Som jeg skrev før, så har jeg læst virkelig mange gode bøger og det her var bare et lille udpluk af de skønne bøger jeg har læst. Jeg har læst mange anmelderbøger og fire af de nævnte bøger er anmelderbøger. Jeg har læst rigtig mange anmelder bøger i år og det leder mig hen til 

~~ Hvad vil der ske i 2018? ~~

Ja det er selvfølgelig ikke nemt at sige, men jeg har nogle ideer. Bloggen får et mere stilet look. Det har det sådan set allerede fået. Jeg vil gerne have at det er lidt mere stilet i forhold til 2017. Jeg synes det er lykkedes meget godt for mig. Det er sådan den kommer til at se ud i det nye år og der bliver skiftet ud på siderne, så de er mere opdaterede og nemme at bruge. Jeg har slettet en del af siderne, blot fordi jeg ikke synes det var anvendelige mere. 

Derudover kommer der nye “regler” for anmelderekemplarer, da jeg gerne vil læse mere, som bare er mig der tager en bog fra reolen. Jeg har så mange ulæste bøger på mine hylder, som jeg gerne vil læse. Det betyder at jeg kun vil tage en til to anmelder bøger ind om måneden. Nok nærmere en end to. Da jeg ikke får helt den samme tid næste år, som jeg har nu og gerne vil have flere indlæg om bøger, som jeg selv har valgt. Jeg vil gerne at bloggen er mere nærværende og det vil jeg prøve på i fremtiden 🙂

Der kommer også nogle flere private indlæg på min blog. Jeg lover at det ikke kommer til at drukne bøgerne. Indlæggene vil være på en side for sig selv, så det ikke forstyrre. Vi skal begynde på vores livs eventyr, så af og til vil jeg skrive lidt om det ☺️

Det var det jeg havde for denne gang. Hvordan ser dit nye år ud?

2 thoughts on “Hvordan gik 2017? og hvad sker i 2018?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *