Ravkammeret

Titel: Ravkammeret

Forfatter: Brian Staunberg

Udgivet: 2016

Forlag: Forlaget Mellemgaard

Sider: 365

Bedømmelse: ? /5

Anmelder: Christina

< strong>Fra bagsiden af bogen:<<< itzer vindende journalist John Newmann har modtaget et brev fra en professor, som leder ha på sporet af skatten Ravkammeret, der har været forsvundet siden Anden Verdenskrig. Professoren findes imidlertid myrdet, og John Newmann får snart på fornemmelsen, at dette er historien om mere end bare en forsvunden naziskat. Om romanen. Det er en meget detaljeret fortælling, og med en masse action. Den er ligesom skrevet i flere dele, for der er fortid, dem der vil stoppe Newmann, og så Newmann’s historie John Newmann kommer langt omkring for at finde spor af skatten. Og oplever mange skræmmende ting på sin jagt. Min mening:<<< n er skrevet meget detaljeret, og også i abrubte sætninger, som gør den tung at læse. Og selve plottet, det går nærmest mest ud på at Newmann’s forfølgere slår alle dem han kommer i kontakt med ihjel. Det er nærmest som om at det gælder om at beskrive det mest onde der er. Jeg måtte opgive at læse bogen til slut, pga. al den ondskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *