Julekort 2017 – Skal du have et?

Jeg er ret stor elsker af julekort og har i år allerede sendt 22, men jeg tænker at det ikke er nok. Jeg vil rigtig gerne skrive til flere, bare fordi jeg synes det er mega hyggeligt, både at skrive dem og modtage dem. Derfor giver jeg nu dig mulighed, for at få et julekort fra mig 🙂 Jeg har otte kort tilbage, så vil du være en af de otte mennesker der for julekort, så se nedenunder billedet hvordan du gør 🙂

Julekort 2017 – indtil nu har jeg modtaget fem og sendt 22 <3 Der er en mening med at rensdyret står foran det ene, da det er et af dem med familiens børn på <3 og jeg skal ikke bestemme om de skal på nettet <3

 

Da jeg gerne vil have julekort også, så skal du også skrive til mig. Det er en den eneste regel der er med det her 🙂 Hvis du vil gøre mig ekstra glad, så put frimærke på kuverten 🙂 Jeg elsker frimærker, de fuldender bare et brev så meget <3 Ja jeg er gammeldags, jeg ved det 🙂 Men jeg elsker følelsen af at se et brev med frimærke i min postkasse. Nå, men det du gør, hvis du vil have et julekort er at skrive til mig på facebook, instagram eller på min email pipalukbooks@gmail.com 🙂 Det ville være så skønt <3

Håber vi skrives ved <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *