På eventyr i Botswana

Josefine Guldahl har skrevet denne lille bog på 120 sider med en del billeder i, som blev udgivet på forlaget Mellemgaard i 2017. Bogen er et anmeldereksemplar og denne anmeldelse er skrevet af Pipaluk.

Handling:

Vi følger Josefine på hendes rejse til og i Botswana.

Min mening:

Jeg blev bare så ualmindeligt skuffet, da jeg læste denne bog. Bogen virkede slet ikke færdig. Det virkede som om det bare var skrevet i noteform, hvilket er virkelig dræbende for ens læseflow og så var der fejl i den, som sagtens kunne have været rettet op på uden, at der skulle bruges meget tid på det. Det skuffer mig så meget at denne rejseskildring ikke skaber et eneste billede i mig hoved eller lysten til at tage med på denne rejse.

Billederne var rigtig fine og opsætningen glimrende med mindre kapitler, pynt ved hvert kapitel, men det er også det positive der er at sige om denne bog. Desværre dræbte den de sidste rester af lyst til at læse bøger fra det forlag eller andre af hendes bøger.

Jeg ser i små glimt gennem bogen at hun faktisk godt kunne have talent for at skrive, så jeg forstår slet ikke hvorfor hun ikke bruger det noget mere.

? /5<< p>< /p>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *