Mord i din hjemby

Bogen her er skrevet af flere forfattere, som hver har skrevet en novelle. Den er 254 sider lang, men det føltes ikke som en særlig lang bog, fordi den er så velskrevet. Hanne Bech Hansen, Dorthe Annete Hansen, Søren og Lotte Hammer, Jesper Bernt, Lars Kjædegaard, Mikkel Birkegaard, Rune Staffansson, Stephanie Caruana, Thomas Aagaard Skovmand, Lene Hjorth & Christian W. Larsen har alle været med til at skrive denne bog. Bogen er udgivet 2015 af Byens forlag. Anmeldelsen er skrevet af Pipaluk. Dette er et anmeldereksemplar.

Min mening:

Jeg elskede den første bog i denne “serie”, som hed “Mord i dit hjem” så da forlaget spurgte om jeg ville anmelde den her og den helt nye, så var jeg på ingen måde i tvivl. Jeg glædet mig meget til at komme i gang med den og jeg kan sige så meget at den skuffede mig slet ikke. Den var på højde med den anden jeg havde læst ☺️ Jeg elsker det med at jeg møde nye forfattere – altså forfattere hvis værker jeg ikke kender eller andre historier fra i forvejen kendte forfattere. Det er en fryd for mig. Det er en fantastisk måde, at lærer forfattere at kende, som man ikke før har læst noget af og det gør mig altid glad 🙂

Der er så meget kvalitet i denne novelle samling, at jeg helt for lyst til at læse krimier igen. Jeg synes historierne var top spændende og virkelig godt opbygget. De er virkelig seje de forfattere der kan skrive så gode historier på så lidt plads. Wow. Jeg var ikke bare underholdt, men også fyldt med eftertanke da jeg lukkede bogen. Det er utroligt hvad sådan en bog kan gøre for en.

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *