En dårlig dag

Titel: En dårlig dag og hvordan du bliver glad igen

Forfatter: Bradley Trevor Greive

Forlag: Forum

Udgivet: 2003 – den danske udgave er kommet i 2003, men den engelske er kommet tre år før, altså i 2000. På engelsk hedder den “The Blue Day Book”

Sider: 103 sider

Anmelder: Pipaluk

Handling: 

Det er en samling billeder med tekst, som skifter dit humør fra trist til glad ☺️

Min mening:<< g har efterhånden læst denne bog et utal af gange. Jeg elsker den og den virker hver gang. Den skal få dig i godt humør og det er lige hvad den gør. Jeg kan slet ikke anbefale denne lille bog nok. Den er og bliver tidsløs og genial ☺️ Billederne er så godt taget og de små tekster gør at jeg ser billedet på en hel anden måde. Tag bogen slug den og nyd den ☺️ Min far gav mig den på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var meget trist og ikke havde det godt og selvom det lyder fjollet, så var den her med til at skabe glæde i mit liv igen. Den står altid på mit sengebord eller et andet sted, hvor jeg tit her hen ☺️ ????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *