Billeder fra Lissabon

Denne bog er et Anmeldereksemplar fra Forlaget E C Edition. Forfatteren Frank Sebastian Hansen har udgivet andre bøger, men det er hans første roman. Han har udgivet tre foto bøger. Bogen er på 271 sider og er udgivet i 2017. Den er anmeldt Pipaluk.

Handling:

Paula vendte ryggen til hippiekollektivet, da hun var teenager, hvor hun boede med hendes mor. Efter hendes mors død, rejser hun til Lissabon i håbet om at finde sin far, som pludselig forsvandt ud af hendes liv. Det er en rejse der leder hende til en masse hemmeligheder, som hun ikke kendte til.

Min mening:

Det er en virkelig hård og brutal bog. Jeg var lige ved at give op undervejs, fordi den på en eller anden måde bare blev alt for virkelig, men alligevel var jeg så nysgerrig at jeg måtte forsætte læsningen. Bogen var spændende og hjerte gribende. For mig var det mest historien om Paulas far der var spændende. Hele det med at hun skal lede efter ham, fordi han er blevet væk er spændende, for der kommer mange interessante ting op undervejs. Breve, billeder og mennesker skal hjælpe med at stykke hans liv sammen og det er det der holder bogen sammen. Det udenom var for mig ikke interessant. Jeg kan godt se at det skal være der for at bogen ikke bare fiser fra hint til hint, men ikke så spændende som resten, men alligevel er det ret fornuftigt.

Bogen skal kun læses af folk der kan tåle at læse om vold, blod og krig med mere.

???/5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *