Der var engang en gang

Ja, det hedder denne digtsamling af Søren Skogstad Nielsen, udgivet på forlaget Attika. Det er bare en lille digtsamling på 70 sider, som bliver udgivet den 1. December. Idag. Tillykke med den Søren.

Anmeldt af Pipaluk på forespørgsel fra forfatteren. Med andre ord er dette et Anmeldereksemplar. Min meninger er helt mine egne og ikke påvirket af nogen.

Hvad mener jeg så om denne digtsamling?

Åh, digtsamlinger er så svære at bedømme, fordi det er forfatterens personlige tanker der er samlet i en bog, men

Jeg lo og forundredes alligevel undervejs i digtene. Mange af dem var for mig bare ord, uden nogen dybere mening, men det er nok bare mig der ser det sådan, for nogle af digtene greb alligevel dybere end hvad jeg havde forventet af dem. Jeg tror det er sådan en af de digtsamlinger der griber noget forskelligt i folk alt efter hvad de er klar til at modtage. Der var især et der greb fat i mig og ikke vil slippe igen.

Hvis jeg skal analysere lidt på digtet, så tror jeg det handler om at selv små ting kan have store konsekvenser. Jeg får associationer til ting der sker i verden lige nu. Trump der tager nogle valg, som påvirker resten af verden, vores eget kommunevalg hvor nogen måtte lide under den konsekvens nogle af deres valg har haft. Det er et super godt digt.

Det er en digtsamling der skal læses langsomt, så man kan nå at fange meningen i alle digtene, nå at sætte ordene sammen så de passer til der hvor man selv er i livet. Forvent at forundres.

??? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *