Er du okay, Marie?

Forfatter: Annika Eibe

Forlag: Tellerup

Udgivet: 11. Maj 2015

Sider: 180

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Marie er blevet mobbet rigtig meget igennem nogle år, men da hun starter i niende klasse er der noget der er forandret. Drengene lægger pludselig mærke til hende, hvilket de ikke har gjort før. Hun er gået fra mobbeoffer til en drengene gerne vil være sammen med, men hvad sker der hvis hun siger nej til dem?

Min mening:

Det er den første bog i “Er du okay” serien og der er så mange kvaliteter i denne bog, ja faktisk i serien. Har læst to ud af tre nu og jeg kan mærke at de på hver deres måde rører noget i mig. Marie kunne lige så godt have været mig og det tror jeg faktisk ikke jeg er ene om at føle. Det er som om man kommer helt ned i de følelser, som vi måske går lidt og gemmer på, fordi de er for pinlige eller vi tror vi er alene med dem. Det er det gode ved den her bog. Den fortæller netop at du ikke er alene.

Selvom jeg nu er blevet til en gammel dame, som midlertidigt har glemt hvor gammel hun egentlig er, så kan jeg godt mærke at den her bog især, gør at jeg kan se på min ungdom lidt mere nuanceret. Måske var det ikke helt så slemt ? Andre havde det åbenbart på samme måde ☺️ Tak Annika ?

Der er så meget dybde og handling i denne bog, at den læses helt vildt hurtigt og det er bare så skønt. Bogen er ikke ret tyk, så det er imponerende hvor meget der kan ligges ind i de få sider. Jeg glæder mig til at læse videre i denne serie ☺️ Dens let læselighed og flydende sprog gør den til en bog der læses hurtigt, men den slipper ikke en igen lige med det samme. Den bliver lige lidt længere tid og det er bare super fedt. Godt skrevet ?

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *