Bykøbing – Sæson 1

Dette bliver en lidt anderledes boganmeldelse, for det er en anmeldelse af en tv-serie i bogform. Den kan læses på e-bog og lydbog. Hvert afsnit er en bog for sig selv, så man kan læse et afsnit af gangen. 

Forfatter: Karin Janson

Forlag: Mofibo og Storytell

Udgivet: 2016 – Første gang udgivet på original sproget svensk den 26. Juni 2016. Derefter udgivet på dansk i November 2016. I 2017 udkommer sæson 1 som fysisk bog på svensk. Sæson 2 er udkommet på dansk i Juli måned i år (2017).

Sider: 471

Del 1 – 45 sider

Del 2 – 49 sider

Del 3 – 45 sider

Del 4 – 46 sider

Del 5 – 44 sider

Del 6 – 50 sider

Del 7 – 47 sider

Del 8 – 48 sider

Del 9 – 49 sider

Del 10 – 48 sider

Anmelder: Pipaluk


Handling:

Programmet “Kærlighed på gården” kommer til den lille by Bykøbing, fordi Michael som er Landmand har meldt sig til. Det er ikke lytter kærlighed og dans på roser, når et tv-hold flytter ind på gården. Hele byen er pludselig en del af ens privat liv, hvilket godt kan være lidt overvældende.

Min mening:

Hyggelig lille serie om livet på landet i Sverige. Der var helt utroligt meget spænding i bogen. Det skulle man ikke tro, når det jo bare er en bog om en lille by, men der kan ske meget i Provinsen, især når et tv-hold kommer fra storbyen, for at filme “Kærlighed på gården”. Der er indbrud, kærlighed, trusler, dyr der løber væk og meget mere, som jeg ikke vil afslører.

Der er masser af den svenske humor, som jeg elsker så meget. Havde helt glemt hvor skøn den er. Det er længe siden jeg har moret mig så meget i selskab med en bog. Jeg har grint virkelig højt, så naboerne må tænke at jeg muligvis er blevet en smule skør ?

Sproget er let at forstå, levende og flyder rigtig godt. Der er ingen kringlede sætninger, så vi kan alle følge med ? Der er utrolig meget underholdningsværdi i denne serie og jeg kan slet ikke vente med at læse næste sæson.

Den er så sjov. Jeg elsker at lytte til denne lille serie. Den er rolig, spændende og utroligt hyggelig. Jeg glæder mig over at den er så godt bygget op. Man får et indblik i en tv produktion og livet på landet, hvilket er to meget forskellige liv mast sammen i et univers og det giver nogle problemer. Bybo møder landet. Det er på en eller anden måde bare altid sjovt når det sker ?

De små twist rundt om i afsmittende gør at den er spændende i hvert afsnit. Ikke altid krimi spændende, men jeg kunne ikke slippe universet og ville bare hører mere et afsnit mere hele tiden. Den var simpelthen umulig at ligge væk. Hver gang jeg lyttede til bogen blev jeg helt rolig og kom ned i gear. Det er utroligt hvad en bog kan gøre for en ☺️

Den sluttede slet ikke som jeg havde forventet det. Den var bare så meget bedre end jeg overhoved kunne forestille mig. Den er helt fantastisk. Den er levende i sin fortælling, genial i sin handling og nyskabende i sit format, som tv serie på skrift. Jeg elskede at der var sådan en lille serie melodi når afsnittet startede og sluttede. Det gjorde virkelig det hele meget bedre.

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *