Bogforum 2017 #3 Ulven og Uglen

Fantasy Forlag på Bogforum 2017 

Velkommen til Forlaget Ulven og Uglen!

Ulven og Uglen udgiver fantasy for voksne på dansk, og vi udgiver fantasy litteratur til dem som engang læste Skammerens datter og Erik menneskesøn, men siden er blevet voksne. Vi har glædet os rigtig meget til dette års Bogforum, hvor vi i år deler stand med Forlaget Andersen og Vig. Vi var sidste år med på NewPub markedet, hvor vi havde en lille stand om fredagen til at vise alle vores bøger frem. I år går vi all-in, med en stand hele weekenden, med forfatterbesøg, forfatter signeringer og en helt masse fantasy bøger.

Vores forberedelser til Bogforum 2017 begynder allerede ugerne før startskuddet d. 10. november, hvor vi skal have bestilt bogmærker, bøger og sendt invitationer ud til forfatter og gæster på standen. Vi forbereder konkurrencer og planlægger standens udseende. Når så vi nærmer os de sidste dage, bliver det et hektisk arbejde med at få pakket bil og kørt tingene ud til Bellacenteret. Det meste af at forberede sig på en bogmesse ligger langtid før den egentlig messe, hvor alting oftest forløber helt problemfrit. 

Fredag:

Når Bogforum går i gang er vi på standen klar til at byde jer alle sammen velkommen med en helt masse forfatterindslag. Om fredagen har vores stand to forfatter på programmet til signering, Eva Egeskjold signerer hendes bøger Næslandet kl. 12.00 på standen og kl. 14.00 gæster Lars Kramhøft standen til signering af hans nye udgivelse Djævlens Hjerte, første bind i Sortekunstens mysterier. Vi glæder os rigtig meget til at gense Lars og høre mere om hans nye fantasy serie. 

Lørdag:

Dagen starter ud med at vi får fyldt op og gjort klar til dagens standprogram, hvor vi får besøg af forfatterparret Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl, som har skrevet Mørkets Søn trilogien. Jeanette og Tina holder kl. 11.00 – 11.30 foredrag om deres fantasy serie Mørkets søn, hvis sidste bind, Sikanias arvinger, udkom i august 2017. Efter foredraget, som afholdes i lydsalonen, kommer de forbi standen og signerer deres bøger. Kl. 13.00 signerer Eva Egeskjold hendes fantasy bøger, hvor du igen har muligheden for at møde forfatteren til fantasy serien Næslandet.

Søndag:

Efter en lang weekend slutter vi messens sidste dag af med et brag på standen. Kl. 12.00 gæster Signe Fahl standen til signering af hendes nye paranormale romance Ellekongen, som er første bind i Tågespinds serien. Og kl. 13.00 kommer illustrator Thorkild Skov og viser sine værker frem. Thorkild har illustreret Den trofaste bror serie, I døden og videre og Ørkenrose, og har lavet forside illustrationen til den danske oversættelse af Brandon Sandersons serie Stromlysfortællingerne.

Vi glæder os til at gense rigtig mange af vores stamkunder, forfatter og illustrator til en fejring af fantasy, litteratur og nørdet bekendtskab. Håber vi ses hos Ulven og Uglen – Andersen & Vig på standen C3-046.

Følg os på Instagram og Facebook eller besøg vores hjemmeside, hvor du også kan købe bøgerne i webshoppen.

 

Rigtig god læselyst!


Indlægget er skrevet af Camilla Rodkjær, Ulven og Uglen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *