Det blå dyb

Serie: Vandflammens saga #1

Forfatter: Jennifer Donnelly

Hun udgav sin første bog i 2002, siden da er det blevet til flere prisvindende bøger, for både unge og voksne.

Forlag: Alvilda

Sider: 349

Udgivet: 2015

Første gang udgivet på original sproget i 2014.

Anmelder: Pipaluk

Handling:

På sin forlovelsesdag, burde prinsesse Serafina ikke været bekymret, men hendes sind er fyldt med mørke drømme om en ældgammel ondskab. Under ceremonien angriber en fremmed hær og hun jages på flugt sammen med Neela, som er hendes bedste veninde.

Min mening: 

Jeg synes det er sjovt at det ikke er mennesker vi følger i denne bog, men havfruer. Det er umiddelbart ikke noget jeg er stødt på før og jeg kan lide det. Vi følger havets verden. Det er så anderledes tænkt og selvom det er en helt ny verden, så er det nemt at følge med i. Forfatterens sprog er så let og flydende st man gribes af hele universet. Det er meget spændende. 

Der er spænding hele vejen igennem bogen. Jeg synes ikke den på noget tidspunkt var kedelig. Jeg kunne slet ikke slippe den, da jeg først var begyndt og det er bare så dejlig en fornemmelse. Den er del af en serie, så jeg vil helt klart fange den næste i serien også og se hvad der sker med vores havfolk. Det er en genial måde at skrive en anderledes fantasy bog på ☺️

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *