Sille og hyggenisserne

Titel: Sille og hyggenisserne

Forfatter: Laila Lildballe Nebel

Forlag: Mellemgaard

Udgivet: August 2016

Sider: 258

Bedømmelse: 5/5

Anmelder: Pipaluk

Dette er en anmelder bog givet til mig af forfatteren. Mine meninger er helt mine egne og jeg er ikke påvirket af nogen som helst.

Handling:

Sille og familien elsker december måned. Silles mor er forfatter og skriver historier om hyggenisserne, men hun tror ikke på nisser. Pludselig begynder både Sille og hendes far at se nisser. De tror ikke de ser rigtigt, men måske findes nisser virkeligt. Hvem ved?

Min mening:

Dette er en kaldenderbog, hvor du kan læse et kapitel om dagen indtil jul. Det er en meget hyggelig lille historie om en familie og deres nisser. Jeg synes det er en rigtig godt skrevet bog, hvor vi både ser det fra menneskernes synspunkt og fra nissernes. Det er en sjov måde at gøre det på. Jeg mindes ikke at jeg har set det før, udover på film. Det er genialt. 

Laila skaber virkelig god december hyggestemning, som mange af os kender hjemmefra ☺️ Jeg elsker alt med nisser. Det er bare så hyggeligt og det giver en god fornemmelse af hvad der sker i deres liv i denne skønne måned. 

Sille og hendes ven Erik skulle være samme alder, men jeg kan slet ikke finde ud af hvad deres alder er. Jeg mener at der et sted står at hun er ti år gammel, men helt ærligt, så passer alderen overhoved ikke på nogen af dem. De virker som om de er slut teenage år og ikke ti. De er alt for modne til den alder.

Er du til decemberhygge, nisser og forholdet mellem nisser og mennesker? Ja, så er du virkelig nød til at læse denne bog. Kalenderbogen her kan lyttes til på Mofibo og købes hos Forlaget og sikkert også lånes på biblioteket ?

4 thoughts on “Sille og hyggenisserne

  1. Tak! <3
    Sille og Erik er begge gammelkloge – som jeg selv altid fik skyld for at være som barn. Og det er dét, jeg har taget udgangspunkt i.

  2. Sille og hyggenisserne er en skøn og meget hyggelig kalenderbog. Vi har mange kalenderbøger og læser dem hele året, men min søn på snart 12 og jeg er helt enige om at dette er den bedste bog vi har læst. Den er så hyggelig, dejligt at julens lune, magi og varme skinner ud af siderne. Den er så godt skrevet. Tak den for siger jeg og læser videre i den. Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *