Hjertet er 1 organ

Forfatter: Sarah Engell

Forlag: Carlsen

Udgivet: 23. Marts 2016

Sider: 407

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Marie har altid været en af de bedste elever, men hun har en hemmelighed, der er ved at ødelægge alt for hende. Cutting bliver en del af hendes hverdag, og det samme gør selvdestruktive regler om hvad hun må og ikke må. Det er svært at styre, og især da hun forelsker sig i den helt “forkerte”.

Min mening:

Nu har jeg læst to bøger om homoseksuel kærlighed og de endte begge på samme måde. Hvorfor skal det ende sådan, hvorfor kan det ikke ende anderledes? Jeg forstår det virkelig ikke. Det må da være muligt at få det til at fungere, selvom det ender anderledes. Jeg vil gerne tale mere om det, men jeg vil ikke spoile bogen i dette indlæg.

Bogen er godt skrevet, men jeg er muligvis blevet lidt mere sart med tiden, men er det her noget unge mennesker kan læse 0_0? Jeg synes den er meget barsk, men unge idag er stærkere og vant til den slags. Jeg var virkelig vred på Luca undervejs, fordi jeg synes hun laver mange dumme ting. Ufatteligt mange ting, som jeg kunne råbe af hende af. Det er dog utroligt, så meget hun skal igennem. Jeg er virkelig blevet en gammel sur dame 😉 Jeg var virkelig igennem alle følelser i denne bog og det kan jeg godt lide.

Hun skriver så levende, at jeg på intet tidspunkt var i tvivl om, at vi var I København. Miljøet og personerne virkede så ægte og jeg følte virkelig at jeg var sammen med dem. Jeg følte at jeg blev taget igennem mine egne minder om København og det var bare så dejligt. Det er bestemt ikke den sidste bog af hendes jeg kommer til at læse. Jeg er virkelig begejstret.

?  /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *