Antiflammatorisk hverdagsmad

Forfatter: Camilla Clevin

Forlag: Agama

Udgivet: 2016

Sider: 109

Anmelder: Pipaluk

Dette er en kogebog med noget der skulle være hverdagsmad. Jeg er ikke helt enig, men jeg har også en helt anden stil end andre mennesker har. Mange dage har jeg ikke overskud til at lave andet end rester eller frisk pasta med ost, så den her bog var lidt en udfordring for mig ? Jeg besluttede mig for at nu skulle det være. Nu skulle jeg ud af skabet og prøve noget nyt. Det kan jeg love dig for at jeg har. Pyha… jeg klarede det. Jeg forundres over at det er hverdagsmad, når mange af tingene ikke findes i mit køkken, men jeg sprang bare nogle af mest “underlige” ting over, altså krydderier jeg ikke lige havde. 

En ting jeg godt kunne lide var at når jeg havde købt eksempelvis hvidløg eller andre ting, så kunne det bruges i flere retter og der blev brugt meget hvidløg. Alle de retter jeg prøvede var der hvidløg i. Godt jeg var alene ?

I nogle af opskrifterne stod der i overskriften at det var med et bestemt produkt, men i selve opskriften var det væk. Det produkt var simpelthen ikke med. For en utrænet i et køkken er det ikke den bedste kogebog, men retterne er meget smagsfulde. Det skal hun have. Billederne var smukke og gav bogen en god helhed og en god inspiration. 

Jeg manglede meget en vurdering af hvor mange personer retterne var til for der virkede voldsomt for en person. Nogle opskrifter er lavet af kæresten og andre af mig. Vi er begge ikke meget trænet i et køkken, så det var nok lidt for avanceret for os. Jeg manglede også på nogle af retterne hvad den går godt sammen med. Jeg har pænt lost.

Alle retterne er tidsmæssigt på et rigtig godt niveau. Det glæder mig meget. Jeg vil bestemt komme tilbage til denne bog, især efter tomatsuppen, som i mit tilfælde blev mere en sovs end en suppe, men smuk det var den.

Tomatsuppe


??? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *