Freddy & monstrene #3 – Dracula er tørstig

Forfatter: Jesper W. Lindberg og Dennis Jürgensen

Forlag: Tellerup

Udgivet: 2017

Sider: 22

Anmelder: Pipaluk

Min mening:

De her små nye Freddy & monstrene bøger tager mig i små bidder med tilbage til dengang jeg læste de originale bøger. Jeg elsker det. De er godt skrevet og har nogle skønne illustrationer – jeg kan slet ikke lade være med at morer mig over dem. Den her er bestemt ikke nogen undtagelse. Dracula der løber tør for sodavand er faktisk ret sjovt.

Det er bare så fedt at de nu er udgivet med et lixtal der er lidt lavere så små børn også kan være med i kærligheden til disse bøger. Jeg er voksen og jeg elsker dem, som sådan en lille opmuntring før sengetid ☺️ Den her fortæller så fint om sammenhold på tværs af racer ?

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *