Doktor Syg #2 Laver kage i det

Forfatter: Rune Fleischer

Forlag: Så til hest

Udgivet: 2016

Sider: 20

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Doktor Syg elsker at gøre andre syge, men han er ikke så dygtig som han tror ?

Min mening:

Der er godt nok meget humor i denne lille bog. I hvor jeg grinte. Selvom den er lille, så skal man ikke tage fejl af den. Der er noget både grusomt og mageløst sjovt i denne bog. Den kære Doktor Syg lykkes aldrig helt med sine gerninger og det er simpelthen så skægt. Jeg synes faktisk at det er ret genialt twistet hvordan det altid går galt for ham. Det er ikke lige noget man tænker over og det er så fedt. Læs bogserien med dine børn og snak om de underliggende pointer eller bare hvad barnet for ud af dem ☺️ Jeg morer mig i hvert fald.

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *