Freddy & monstrene #2 – Film på slottet

Titel: Film på slottet

Serie: Freddy & Monstrene #2

Forlag: Tellerup

Forfatter: Jesper W. Lindberg og Dennis Jürgensen

Udgivet: 2017

Sider: 22

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Freddy vil se film på slottet, men Eddie bliver så bange at det sker en masse. 

Min mening:

Den er slet ikke så sjov som en første var det, men jeg vil alligevel læse videre, for den er nostalgisk og hyggelig. De har virkelig studeret de originale bøger, så personerne virker præcis som de plejer at være. Den eneste der virker forandret er Freddy. Han var da meget yngre i de første, men tiden ælder jo os alle sammen.

Jeg elsker at illustrationerne er så levende og udtryksfulde. Der er ikke meget tekst i bogen. Et billede med to linjer på hver side, så derfor imponere det mig faktisk at der er en historie på de 26 sider disse bøger er. Det er rigtig godt ramt. Lixtallet er 10.

??? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *