Havfruen Nerine #1 – Skatten i skibet

Forfatter: Peter Gotthardt

Forlag: Tellerup

Udgivet: 2017

Sider: 22

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Nerine ved at der ligger en skat inde i et sunket skib og nu ville hun finde ud af hvad der er nede i skatten.

Min mening: 

Historien minder utroligt meget om den lille havfrue. Faktisk så meget at jeg troede det var en form for genfortælling af historien. Det er lidt synd. Jeg kan da godt se forskelle, men også rigtig mange ligheder. Tegningerne er skønne. De er meget smukke synes jeg og levende. Det er skønt at der er lavet så stort et arbejde, selvom det bare er en lille bog ☺️ Bogen er hurtigt læst, for en voksen som mig, men den er også til at læse for børn. Den har et lixtal på 12 ☺️

Det er en sød lille pige historie, som helt sikkert vil få børnene til at læse den næste i rækken. Jeg er nok også lidt nysgerrig, så næste gang jeg trænger til en pause mellem de store bøger, prøver jeg nok den næste i serien ☺️

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *