Måske en dag

Forfatter: Colleen Hover

Forlag: Lovebooks

Udgivet: 2016

Sider: 471

Anmelder: Pipaluk

Wow det her er en storslået historie. Hold nu op den er godt skrevet. Det er ikke så længe siden at jeg læste den første bog af hende nogensinde og selvom jeg ikke er til romantiske bøger, så slog den benene væk under mig ligesom den er gjorde det. Den er så intens, at hun end ikke spilder et eneste ord på fyld og det er så dejligt. Hun skriver så fangede, at jeg bliver draget til at læse bare et kapitel mere og pludselig er bogen læst færdig. Jeg følte mig både underholdt og kom igennem mange forskellige følelser. Det er sådan en god bog skal skrives. 

Sproget virkede let og lige til. Det flød bare derudaf på en sådan måde at jeg ikke kunne ligge bogen fra mig. Det er en ret tyk bog, men jeg slugte den på to dage. Det kan jeg ikke normalt, men jeg kunne bare ikke lade være. Jeg ville hele tiden bare lige kigge over på den næste side, for at se hvad der sker. 

Jeg følte at personerne var troværdige hele vejen igennem. Jeg forstod hvorfor de handlede som de gjorde og selvom tårerne løb ned af mine kinder flere steder, så kunne det ikke være anderledes. Colleen forstår at skrive, så man som læser forstår selv de sværeste beslutninger og det beundre jeg hende for ❤️

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *