Bone Gap

Dette er en gave fra Forlaget Turbine.

Forfatter: Laura Ruby

Forlag: Turbine

Udgivet: februar 2017

Sider: 361

Anmelder: Pipaluk

Det er en historie helt for sig selv. I første omgang tænkte jeg at det ville være en langsom lille bys historie, men jeg tog fejl ☺️ Pludselig begynder tingene at gå hurtigere og hurtigere. Det er lige før jeg ikke kam følge med, især fordi jeg læste bogen på engelsk eller rettere fik den oplæst ? Selvom den går hurtigt er det ikke på en dårlig måde. Det er så spændende at det er svært at give slip på bogen og i mens den er hurtig er dt helt umuligt at slippe ?

Den er fyldt med mysterier, som skal løses, også nogen som jeg ikke havde tænkt over før de blev løst. Når jeg ser tilbage på bogen, så kan jeg godt se det, som jeg ikke kunne første gang. Alt ses med nye øjne og det er faktisk ret skægt. Bogen er sprængfyldt med spænding af den bedste slags og jeg forstår slet ikke at jeg ikke har læst bogen før, for den er virkelig god. 

Der er så mange elementer der skal hænge sammen. To brødre der skal finde ud af at leve sammen, uden deres forældre, små bys livet og kærligheden med meget mere. Der er et element, som var meget overraskende for mig, men jeg vil ikke afslører hvad det er, da det ville spoile for meget. Men det er overraskende, fordi jeg ikke troede det var den slags bog ☺️

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *