Bogforum 2017 #1 – Juhuuu jeg skal afsted

Åh ja, så det er det den tid på året, som mange af os der elsker bøger glæder sig rigtig meget til. I år er et lidt anderledes år, da jeg er sponsoreret af Ulven og Uglen


Det vil sige, at de har sponsoreret min billet til hele weekenden, hvilket jeg er rigtig glad for. Det er så fedt og der er så mange ting jeg glæder mig. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle meget mere om det i et andet indlæg, når programmet også er kommet ud 🙂 

Der er i hvert fald så mange ting jeg skal have med i oplevelsespakken denne gang 🙂 Jeg vil se om jeg for en gangs skyld måske kan planlægge mit ophold på messen og rent faktisk nå at se det jeg gerne vil – sidste år rendte jeg vist bare forvirret rundt mellem standende. I år vil jeg være ikke bare forberedt, men super forberedt. Det var jeg egentlig også sidste år, i hvert fald var der en masse ting som jeg gerne ville se, men mange af dem lå oveni hinanden.

Den her gang tager jeg mine høreværn med, så jeg rent faktisk kan hører hvad folk siger til mig. De har en funktion, som fjerner baggrundsstøj, så jeg bedre kan hører hvad der sker oppe på scenerne og rundt om mig. Det er nemlig sådan, at jeg har en udfordring, som gør at jeg ikke kan filtrere baggrundsstøj væk, som andre kan. Jeg kan ikke sortere i hvad der er nødvendigt for mig at hører og hvad der ikke er. Derfor er det godt med de høreværn, som hjælper mig lidt på vej. 

Sidste år var jeg for første gang på Bogforum i tre dage i træk, hvor jeg normalt kun har været der en og det var første gang jeg ikke sov hos min familie, men på hotel og det samme gør jeg i år, fordi det betyder meget for mig at få ro efter så mange oplevelser og jeg er jo typen som helst vil skrive mine blogindlæg mens jeg husker det hele, så det skal der ro til.

Ligesom sidste år vil der komme indlæg her på bloggen både før, under og efter bogforum. Der vil også blive opdateret på Instagram og facebook, samt youtube. Jeg plejer at sige til min familie at jeg er på arbejde, når jeg er på bogmesser og det er vist også rigtig nok. Jeg laver i hvert fald rigtig meget 🙂 Jeg er altid mega træt om søndagen, men jeg glæder mig også til at komme afsted igen året efter 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget til stemningen, møde mennesker jeg ikke kender, møde dem jeg kender, snakke bøger, grine og bare være til 🙂

Kommer du også?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *