De 7 synder

Dette er et anmelder eksemplar. 
 

Titel: De 7 synder

Forfatter: Katja L. Berger

Forlag: DreamLitt

Udgivet: 2016

Sidetal: 311

Anmelder: Den rullende bogblogger

Uddrag af bagsidetekst:

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang.

Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?

Min mening:

Jeg glædede mig til at læse historien og se hvordan den havde udviklet sig, siden jeg så den første gang. Det er efterhånden et godt stykke tid siden. 

Det er en meget simpel fantasyroman, som er let læst. Man er ikke i tvivl om hvad der sker, og sproget er meget lige til. Det ærgrede mig dog at tempoet var så hurtigt, at jeg ikke rigtig nåede at få historien under huden. Mange ting blev forklaret uden at blive vist, så historien kunne skynde sig videre. 

Kane er en fin fyr og Aisha var jeg ret glad for. Jeg føler desværre ikke så meget for Kane, da han måske kommer lidt for let igennem tingene. Hans kamp mod synderne giver mig ikke andre indtryk end at han bare gør som han får besked på. Og det lykkes ham alt for let at vinde over synderne. Så den mister for mig spændingen.

Jeg synes dog, det er en fin detalje, at guderne giver Kane mulighed for at ændre noget, hvis han vil betale prisen. Det har aldrig været let at forhandle med guder, men Kane kan.

Er du til klassisk fantasy med parallelle verdener, dværge, elvere og magi, så overvej at kigge forbi denne bog.

??? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *