Paper towns

Forfatter: John Green

Forlag: Høst & Søn

Udgivet: 2014

Sider: 335

Anmelder: Pipaluk

Slutningen synes jeg var den rigtige, men også meget forudsigeligt. Jeg havde før i historien forventet en anden slutning, men der kom mere handling ud af den her slutning. Mere personlighed. Jeg synes det var med til at give personerne i bogen mere karakter, dog synes jeg stadig at de ikke var helt alderssvarende. Måske er det bare minder har glemt hvordan det er at være ung. De virker nogle gange for kloge og nogle gange for dumme. 

Jeg kan godt lide hele ideen med at Q følger sporene efter Margo, som er forsvundet, men jeg bryder mig bestemt ikke om Margo. Hun er godt nok en egoistist skiderik. Jeg fatter slet ikke at Q gider lede efter hende. Der er meget alvor og humor i denne bog. Jeg kan godt lide de fire venner. De er meget forskellige, hvilket jeg synes er fedt for historien. 

Jeg var underholdt, men ikke meget mere end det. Det er nok ikke en bog jeg kommer til at huske i lang tid. Den var på en eller anden måde langsom, men med spændende elementer undervejs. Den er ikke dårlig på nogen måde. Sproget er flydende og meget levende, hvilket klart er med til at trække bogen op. 

??? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *