Freddy & monstrene #1 – Boris taber hovedet

Titel: Boris taber hovedet

Serie: Freddy & monstrene #1

Forfatter: Jesper Lindberg og Dennis Jürgensen

Forlag: Tellerup

Udgivet: 2017

Sider: 26

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Boris piller ved sin møtrik, så hovedet falder af, men hvordan får man det på igen, når man ikke kan finde møtrikken?

Min mening:

Jeg griner stadigvæk, selvom bogen er slut. Jeg elskede at læse Freddy & monstrene da jeg var yngre, men jeg havde glemt hvor sjovt jeg synes det var. Det her er en en ny serie i samme setup, altså med samme personer i, men lix tallet er mindre og forfatteren er ny, dog stadig fra samme forlag ? Jeg må sige at selvom lixtallet er 10, så har Jesper præsteret at få rigtig meget humor ind i den lille bog. Jeg grinte i hvert fald, selvom jeg efterhånden er en gammel kone (i forhold til målgruppen).

Hvis du kan huske de gamle Freddy bøger og elskede dem, så vil du bestemt også holde af den her. Jeg glæder mig allerede til den næste i rækken ? Illustrationerne er også bare så fine og virker til at være meget lig de originale. Det er så fedt, at disse nye bøgerer blevet med så stor kærlighed til de oprindelige. Genialt træk.

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *