Marcel de Sade i Viborg #1

Jeg har valgt at lave et event mere. Denne gang af en lidt anden slags end det første. Som I måske husker, så fik jeg bogen “Glimtet bag masken” ind som et anmeldereksemplar og anmeldte den ret hurtigt herefter på bloggen. Tryk på titlen, hvis du vil se anmeldelsen af den. Her efter kom jeg i kontakt med Pernille Frydensbjerg, som er forfatter til bogen og så talte vi om at vi jo kunne lave et event her i byen (Viborg). Den var jeg jo med på og heldigvis var Viborg Bibliotek også med på den. Jeg er rigtig spændt, fordi jeg nu kan præsentere både en dato og et tidspunkt for dette event. Det er så fedt og jeg glæder mig rigtig meget til at møde dem begge. Ved det sidste event jeg lavede kendte jeg jo de fleste af forfatterne – jeg havde i hvert fald mødt dem før, men det har jeg ikke denne gang.

Hvis du gerne vil se mere om dette event, så kan du hoppe ind på facebook og direkte til eventet <– der 🙂 Tilmeld dig meget gerne, så vi kan se hvor mange vi skal gøre plads til. Viborg bibliotek er nemt at komme til både i bil og med det offentlige. Marcel og Pernille vil fortælle lidt sig selv og bogen. Der vil være musik og bobler 🙂

Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer 🙂

 

2 thoughts on “Marcel de Sade i Viborg #1

 1. Hej hvordan gik det med Marquis i Viborg ?

  Er der nogen avis omtale af det som man kan finde ?

  Kan jeg finde dig på facebook ?

  På forhånd tak.

  • Hej Erik

   Jeg hedder også Pipalukbooks på facebook, så du kan finde mig derinde og på instagram, hvis det skulle være noget 🙂 Hvis det er fordi du vil i kontakt med mig, så kan du også skrive på min email pipalukbooks@gmail.com.

   Jeg er ked af at jeg ikke har svaret før nu. Åbenbart har alle mine kommentarer ikke været i spamfilteret, som jeg ikke har kunne se på min telefon, hvor jeg normalt arbejder med min blog.

   Der er ikke rigtig nogen aviser der har skrevet om selve eventet, kun lidt om at han kom til byen, men de brugte alle sammen bare den pressemeddelse der blev sendt ud. Det kunne have været rigtig fedt med presse.

   Jeg synes det gik rigtig godt med at have marquisen i Viborg. Det var en fornøjelse at møde ham og forfatteren Pernille. Det var virkelig interresant 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *