Det ender med os

Forfatter: Colleen Hoover

Forlag: Lovebooks

Udgivet: Maj 2017

Denne bog er udgivet på original sproget engelsk i August 2016.

Sider: 409

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Lilly møder en lækker og uimodståelig fyr, som ikke vil have et fast forhold, så det tager hende lang tid at få ham, men hun fornemmer at noget er galt. Helt galt. Er det fordi der er noget han ikke fortæller hende?

Min mening:

Jeg er både rasende og rørt over denne bog. Jeg er så meget i tvivl om hvad jeg skal mene om den. Jeg hørte den på lydbog og det gør altså en forskel. Oplæseren var desværre meget irriterende at hører på for mig. Jeg er ellers normalt god til at vænne mig til de forskellige oplæsere. Hendes stemme passede bare ikke helt til denne bogs meget alvorlige emne, men bogen skal ikke bedømmes på hendes måde at læse på. Det ville være synd for bogen.

Det jeg egentlig blev vred over er det der sker for Lilly. Jeg kan slet ikke snuppe, når den slags sker. Måske fordi jeg selv har været der. Jeg ved hvordan det er og jeg havde lyst til at hjælpe hende, beskytte hende. Jeg råbte af Ryle, Atlas og Lilly temmelig mange gange, for jeg synes deres handlinger var forkerte i forhold til hvad jeg ønskede for dem eller synes de skulle gøre. Jeg havde lyst til at omskrive visse dele af bogen. Ikke fordi den er dårligt skrevet, men fordi den på mange måder var alt for barsk for mig. Altså det virker jo meget mere virkeligt end så meget andet, fordi det kommer så tæt på mig og læseren generelt. 

Jeg synes den var rigtig godt skrevet, men jeg græd ikke, som mange andre har gjort. Jeg er ikke stærkere end andre, men jeg følte ikke behov for at græde. Jeg blev rørt af bogen, fordi Lilly alligevel finder plads til at rumme alt det her, plus det løse. Det er en stor opgave hun har taget på sig. Jeg følte mig godt underholdt, men også endnu en gang mindet om hvor godt jeg har det i mit liv. Hvor godt det var at jeg selv sagde fra og gik. 

Det er en vigtig bog, fordi den har det emne den har. Jeg kan godt lide hele det med at man hører fra hendes dagbog hvad der er sket i fortiden, i stedet for at bogen bare hopper tilbage til den tid og fortæller. Her er det nutiden der læser om fortiden og det kan jeg godt lide. 

Det er en romantisk bog, men også en meget alvorlig bog, så det skal man være til for at kunne lide denne bog, men jeg synes faktisk at den var forrygende spændende, lækkert skrevet og det er nok ikke den sidste af hendes bøger jeg læser. Hvilken af hendes bøger vil I anbefale mig næste gang?

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *