Stålhjerte

Dette er en bog givet til mig af Forlaget Dreamlitt, som en gave under et event.

Forfatter: Brandon Sanderson

Forlag: Dreamlitt

Udgivet: 2015 på dansk og 2013 på engelsk.

Sider: 374

Anmelder: Pipaluk

Min mening: 

Den første bog i serien om Fortropperne fik virkelig slået benene væk under mig. Jeg forstår slet ikke at al den handling kan ske i en bog, uden at den er for meget. Wow. Jeg er imponeret over denne skrivestil, dens plot, handling – ja over hele bogen.

Jeg har flere gange måtte ligge den fra mig, fordi den blev for spændende, men jeg har alligevel ikke kunne lade den være ret længe ad gangen ☺️ Jeg havde virkelig ikke troet at den kunne være så fantastisk. Den sprang mine forventninger med sine twist hele vejen igennem og når jeg nu har lukket bogen for sidste gang, så er der ting som jeg forstår bedre. Hvorfor en person handlede på en bestemt måde, al den mystik der lå og lurede kom frem fra sit skjul og bandt en smuk sløjfe på det hele.

Jeg har følt spændingen sprede sig igennem hele min krop, muskler spændes i angst for det næste træk. Jeg har mærket tårerne trille og råbene smælde når personerne ikke gør som jeg synes de skal gøre. Jeg har været mange følelser igennem i denne bog. Jeg er blæst bagover af denne fantastiske bog. Den er hvert sekund værd.

Jeg kan nogen gange godt føle at en oversætter ikke helt har fanget det hele i den oprindelige bog, men her var det som om den ligeså godt kunne have været skrevet på dansk. Den virkede ægte. Wow. Mie er virkelig en dygtig oversætter ?

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *