Skæbnemageren

Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen og Lars Gabel

Forlag: Høst & Søn

Udgivet: 2017

Sider: 173

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Simon har altid følt sig i skyggen af sin tvilling Tim og en aften ønsker han at han aldrig havde haft en bror. Det viser sig at hans ønske går i opfyldelse og hva så nu? Alene, uden sin tvilling. Var det nu også det han ønskede?

Min mening: 

En tegneserie med noget på hjertet, som ikke bare er at underholde folket. Os som læser. Illustrationerne er så farverige og levende at jeg godt kunne forestille mig at jeg var der selv. De er fulde af udtryk, indtryk og masser af følelser. Det er fantastisk at opleve sådan en perle fra en forfatter som jeg kender fra bøger på skrift. Havde ikke lige forestillet mig at den ville være så god. 

Den handler om søskende, mod og skæbne. Simon ses først som en meget indelukket dreng, som bedst kan lide at være for sig selv, men da han pludselig finder sig selv uden sin bror, så bliver han mere målrettet og forsøger at ændre den skæbne han har fået tildelt. Jeg kan godt lide denne ændring. Det er som om man skal have et los i tøven for at ændre på den skæbne man har nu. 

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *