Den månesyge mumie

Forfatter: Frank Madsen, Ingo Milton, Peter Becher Damkjær og Sussi Bech

Forlag: Eudor Comics

Udgivet: Juni 2015

Sider: 36

Anmelder: Pipaluk

Bogen er givet til mig af Forlaget, som gave til mit bogevent ☺️ Mine meninger er ikke påvirket af nogen. De er helt mine egne.

Handling:

Det er tre korte historier i en bog. Det er en tegneserie.

Min mening:

Der var godt nok blandet kvalitet i disse tre historier, som bogen indeholder. Den første og den sidste brød jeg mig ikke specielt om, men den midterste var genialt lavet. Elskede at vi på en eller anden måde var involveret i en krimi. Historien er den der også har lagt titel til selve bogen. Hele historien er en gåde der skal løses, for hvorfor vågner mumien en gang om måneden? Det er meget spøjst. Selvom det er en lille historie, så indeholder den spænding og humor på højt plan. Desværre lever de andre slet ikke op til den standard.

??? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *