Midgårdsskrøner, Bog 2

Forfatter: Bjørk Mathias Friis

Forlag: Faraos

Udgivet: 13. December 2016

Sider: 69

Anmelder: Pipaluk


Handling: 

Rod, Vale og to trolde er på vej mod de danske øer. Rods liv er ikke meget værd, som træl, så han for brug for al sin snuhed, for at overleve.

Min mening:

En spændende udvikling i historien og selvom det til tider var svært at finde ud af hvem der var de gode og dem jeg holdt med, så beholdte den sin spænding hele vejen igennem. Det føltes endnu en gang, som om jeg deltog i de kaotiske handlinger selv. Så nu har jeg været på vikingetogt ☺️ I bøgernes verden er der mange eventyr at skulle på.

Jeg håber så meget at der er flere i denne serie, for den er spændende og medrivende. Den lagde op til at der var nogle uløste mysterier, som godt kunne udvikle sig i flere bind. Den sluttede sådan set, så det godt kunne være slut, men også åbent så der er plads til flere. Det er rigtig fedt, for så kan jeg selv brygge videre på historien indtil jeg finder næste bind i rækken.

Jeg kunne sket ikke slippe denne historie igen og jeg krydser så meget fingre for at denne forfatter har skrevet mere. Jeg vendte hele tiden en side mere, bare for at se hvad der nu skete.

I begge bøger har der til sidst været en ordforklaring. Ikke sådan almindelig kedelig en, hvor der bare står hvad ordet betyder og så er det slut. Næ, sådan en fyldestgørende en, som virkelig var spændende at læse også bagefter, når historien var slut.

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *