Midgårdsskrøner, Bog 1

Forfatter: Bjørk Mathias Friis

Forlag: Faraos

Udgivet: 27. November

Sider: 55

Anmelder: Pipaluk


Handling:

Rod er træl, men han vil gerne være fri, gå Viking. Guderne blander sig i alting og pludselig er Rod indblandet i deres planer ☺️

Min mening: 

Det er en tegneserie der tager dig med tilbage til trællenes tid, hvor de nordiske mytologier stadig var det størstedelen af befolkningen troede på. Historien er godt bygget op og er udtryksfuldt tegnet. Det er dejligt at mærke at der er gjort noget for at jeg som læser for fornemmelsen af at være helt med inde i jagten på ulven og helt inde i trællenes liv. Jeg mærker den smerte de føler. Det er virkelig godt tegnet og skrevet.

Historien og personerne føles ægte og der gik lang tid før jeg forstod hvorfor Kvida gjorde som hun gjorde, men det var et fint lille twist. Der var faktisk flere twist undervejs og det gjorde at jeg fik endnu mere lyst til at læse næste bind i serien, som jeg heldigvis også har lånt med hjem ☺️

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *