Mis med de store kugler

Forfatter: Frank Madsen og Sussi Bech

Forlag: Eudor

Udgivet: Oktober 2014

Sider: 13

Anmelder: Pipaluk

Jeg har fået denne lille bog til mit bogevent, som gave fra Forlaget Eudor. Mine meninger om bogen er dog helt mine egne ☺️

Handling:

Vi er med i Mis og hans liv ☺️

Min mening:

En lille, men ret morsom bog, som er en “Eks Libris” special og humoren fra de normale tegneserier helt klart med i denne bog. Så vidt jeg kan se i bogen er der flere i serien om Mis. For at forstå den helt, eksempelvis hvorfor der står at forfatteren er Biker-Bjarne, så skal man have læst de andre først, men hvis man ser bort fra det, så er det en ret sjov lille bog ☺️

På en måde fortæller den her bog meget mere end hvad der er i historiens lette tegninger og små tekster. Jeg finder en kritik af visse mennesker i vores samfund, som ikke gider arbejde og stikker af fra deres ansvar, men se hvad du finder gemt denne mini bog. 

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *