Syv år for PET

Forfatter: Morten Skjoldager

Forlag: People’s Press

Udgivet: 12. Oktober 2016

Sider: 440

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Vi følger Jacob Scharf gennem hans syv år i PET i medgang og modgang. Vi hører om skandaler, trusler og hvad livet i den hemmelige tjeneste ellers byder på. 

Min mening:

Jeg synes den er rigtig spændende, fordi det er et relevant billede af den trussel der hænger over vores hoveder, samt den er et reelt billede på hvor meget PET gør for at vi er i sikkerhed. Det er en diskution om hvor meget vi vil gøre for at sikre Danmark og hvor meget vi kan gøre, når alt skal foregå indenfor de lovgivninger vi har i landet her. Det er ikke et nemt job, at være PET. 

Dog synes jeg at den har en del fejl, i og med at den gentager ting ufattelig mange gange med de præcis samme ord. Det er dæleme træls at hører på. Det gør mig faktisk ret irritabel, at hører det samme igen og igen, så derfor han denne bog ikke fået flere stjerner (bøger) end den har. Det er noget jeg tænker kunne være fjernet i redigeringen af bogen. 

Den er interessant, velskrevet på den måde at sproget er let at forstå og der skabes gode billeder af hvordan verden ser ud, for en PET agent. 

???/5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *