Alene i Paris

Forfatter: Jojo Moyes

Forlag: Cicero

Sider: 114

Udgivet: 8. Oktober 2015

Anmelder:  Pipaluk

Handling:

Nell har aldrig været i Paris, så hun og kæresten bestiller en rejse dertil, bare for en weekend. Hun er ikke kendt for at være en eventyrlig kvinde, så da noget ryster hendes grundvold, må hun finde ud af hvad hun nu skal.

Min mening: 

Jeg indrømmer at jeg bare skulle læse den her for at fordrive noget tid, mens jeg gjorde rent, men for pokker hvor blev jeg alligevel fanget i denne bog selvom det bare skulle være underholdning. Den er som et sødt lille sommerpust i en ellers regnfuld sommer og det gør det nok heller ikke dårligere, at jeg selv har været i Paris, så jeg kunne se det hele for mig. Jeg kunne mærke stemningen helt ud igennem bogen og det var som om jeg kunne mærke varmen omkredse mig.

Det er ikke en bog der har vildt meget indhold, men den er nu ret fantastisk alligevel. Har man brug for en rejse til Paris, så er denne bog helt klart det værd. Den er fyldt med kærlighed, men på en måde der er til at holde ud. Der er varme, romantik og selvudvikling på de få sider denne bog fylder. Jeg er nu ret begejstret og overvejer at hoppe direkte i en af hendes andre bøger.

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *