De små monstre #1

Titel: Uhyret

Serie: De små monstre #1

Forfatter: Pernille Eybye og Carina Evytt

Forlag: Tellerup

Sider: 14

Udgivet: November 2014

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Dan og Tom ligger i telt og høre pludselig en skræmmende lyd, men hvad er det? Et monster?

Min mening: 

Jeg skulle egentlig bare se hvad det var for noget og jeg synes det er en underholdende lille sag. Illustrationerne er virkelig enkle og gode, samt udtryksfulde. Bogen er meget simpel med lix 6 – ikke at jeg ved hvad det betyder andet end at den er let at læse. En sætning og et billede per side, så jeg tænker at den er god til børn der lige har lært at læse selv.

Jeg tror den rammer målgruppen ret godt. Jeg har ikke selv børn, aå kender ikke meget til målgruppen ☺️ Bedøm selv. Jeg fik i hvert fald et lille smil på læben af denne lille bog og tænker at jeg da gerne vil læse flere af dem.

???? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *