Note til Eksperimentet Eros

Dette er et anmeldereksemplar

Forfatter: Libe R.

Forlag: DreamLitt

Sidetal: 159

Udgivet: 1. August 2016

Anmelder: Den rullende bogblogger

Handling:

Taget fra bagsiden.

Der eksperimenters med karmabølger i Danmark. Dét har negative og positive bivirkninger.

”Udvidelse af stikprøve 04

Globussen snurrede, indtil omdrejningerne faldt, og da den stod stille, var kun Rønde og Skagen oplyst.

Land: Danmark, Jylland, Rønde og Skagen.

Globussen falmede. I stedet poppede tre billeder op.

Individer: 1 mand og 2 kvinder.

Stråling: middel.”

Aron er overbevist om, at han skal herske over landet sammen med Olivia Aurora. Han er ikke bare betaget, men besat af hende. Og bortfører hende.

Samtidig bryder Frida Parce op med vante omgivelser og følger et instinkt, som leder hende fra Skagen til Rønde. Uden begreb om hvad hun er på sporet af …

Min mening:

Jeg havde glædet mig til at læse denne bog, men desværre har jeg måtte opgive at læse den færdig.

Det er sjældent at jeg ikke kommer helt igennem en bog, og jeg er ked af, at denne bog er en af dem. Den har potentiale i sin historie, og jeg kunne egentlig godt lide de små notater til eksperimentet, men selve udførelsen af resten falder fuldstændig sammen.

Jeg føler ikke, jeg kan komme tæt på personerne, og det hele virker så utroværdigt. Havde det kun været Arons stemme der var så rodet og utroværdig, ville jeg have købt præmissen, netop på grund af hans tydeligt psykopatiske træk. Men da det er alle, tror jeg som læser ikke på det.

Forfatteren har fat i noget der kunne blive interessant, og jeg tror på at med mere træning, vil der komme flere spændende historier.

? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *