Den ældste myte #3

Titel: Evigt mørke

Serie: Den ældste myte #3

Forfatter: Boris Hansen

Forlag: Rosenkilde Bahnhof

Sider: 454

Udgivet: 8. September 2014

Anmelder: Pipaluk

Handling:

Det er nu det endelige slags skal stå mellem dem der støtter den ældste myte og dem der ikke gør. Men er det virkelig den eneste sandhed der er? At man enten er for eller imod. Kan man overhoved redde verden?

Min mening:

Det er noget af en historie at ende hele denne triologi med. Det er en rigtig god afslutning, som jeg virkelig føler satte en virkelig fin sløjfe omkring det hele. Det er en utroligt spændende og velskrevet slutning, som jeg vil anbefale alle at få med. Læs alle tre bøger, for denne her er bare så fed.

Den holdt spændingen hele vejen, hvilket jeg ikke havde troet kunne lade sig gøre, fordi det alligevel er en ret lang bog på over 400 sider. Der kom også nogle twist undervejs, som jeg bestemt ikke havde set komme ☺️ Det er så dejligt, når den slags sker. Jeg kan ikke fortælle så meget om bogen uden at spoile den for meget i forhold til dem, som ikke har læst de to andre endnu.

????? /5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *