Meldt til politiet – Flere danske kriminalsager

Forfatter: Eigil V. Knudsen

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Udgivet: 28. Juni 2017

Sider: 190

Anmelder: Pipaluk

Handling: 

Vi følger med i nogle kriminalsager igennem Danmarks historien. Eigil (forfatteren) har dukket ned i politiets arkiver, for at finde nye sager.

Min mening:

Det er en udmærket bog, som går i dybden med nogle af Danmarks historiens kriminalsager. Ikke nogen forfatteren selv har været inde i, men eksempelvis det første bankrøveri i Danmark. Det er utroligt, at man stadig kan finde oplysninger om sager der ligger så mange år tilbage og det er endnu mere utroligt, at der faktisk blev opklaret sager. Der har jo ikke altid været så gode muligheder, som der er idag med DNA spor, fingeraftryk med mere. Vi har så mange flere muligheder for, at fange forbryderne idag. Jeg synes det er spændende, fordi han fortæller så meget om hver sag, at man føler at man har været med inden over. Det er ikke en af de bedste af den slags bøger jeg har læst, men den er stadigvæk rigtig god og jeg overvejer kraftigt at læse mere af denne forfatter – der må eksempelvis være en forgænger til den her, siden den hedder “flere danske drabssager”.

Jeg kunne godt lide, at det var noget han ikke selv var involveret i, da han var politimand, men at det var nogle sager han fandt frem i politiets skuffer. Det er utroligt hvad han har kunne finde frem til. Selvom om der er en sag fra tyverne, så ved han alligevel ret meget om den. Han har gjort sit arbejde rigtig godt, virkelig gennemarbejdet. Det er rart, når jeg kan mærke at person der har skrevet bogen, synes det er spændende at skrive om det emne. Jeg kan anbefale den her bog, hvis du vil læse om virkelige sager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *