20 i 2017 #2

Endnu en udfordring, som jeg ikke har fået opdateret i lang tid, så nu må jeg lige til at gøre det også. Den her er heller ikke opdateret siden marts, så nu tager jeg mig lige sammen ? Jeg har læst dobbelt så mange som sidst jeg opdateret, så mangler stadig ti bøger. Må vidst fokusere lidt på den, hvis jeg skal nå det i år. De med fed er dem jeg har læst. De andre er dem jeg mangler. Er i gang med to af dem, så jeg er på vej til at sejr med denne liste også ?

Også denne liste er kommet i min Bullet journal, da den falmede i solen. Den er ikke så kunstnerisk at se på, men det må bare være sådan for denne gang. 

Frihed og ære

Kongen af Thule

Hunger games #3

Spektrum #2

Harry Potter #1

Peter Pan og Wendy

Skatteøen

Hjertet er 1 organ

Grimms bedste eventyr

Stålhjerte

Mitose 

Ildkamp

Den store slæderejse

Vampire diaries #1

Børn på flugt

Uplink

Mine fædres hus

Calendar Girl 

Granitgraven

Bornholmerdybet

Det var hele listen. Jeg lover at jeg snart opdatere igen. Der går i hvert fald ikke ligeså lang tid denne gang ☺️ Har I boglige udfordringer og hvordan går det med dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *